Lunedì
Pennette all’Arrabbiata 5,50

Durum wheat pasta with tomato sauce and hot pepper

Risotto all’Ortolana 6,00

Rice with vegetables

Scaloppine di Pollo 7,00

Chicken escalopes

Pollo & Peperoni 7,00

Chicken and peppers

Martedì
Rigatoni 5,50

Durum weath pasta with bacon and tomato sauce

  • Norcina/Amatriciana
Ossobuco con Piselli 7,00

Cross-cut veal shanks with peases

Spezzatino con Patate 7,00

Stew with potatoes

Mercoledì
Minestrone di Verdure 6,00

Thick soup

Pappardelle 6,50

Fresh pasta with hare

  • Sugo di Cinghiale
    wild boar sauce
Coniglio alla Cacciatora 7,00

Rabbit with rosemary and white wine

Coratella d’Agnello 7,00

Interior partes of the lamb with onion, rosemary, tomato sauce and hot pepper

Giovedì
Gnocchi di Patate 6,50

Potatoes dumplings

  • Sugo di Anatra
Trippa Romana 7,00

Tripe with tomato sauce and aromatic herbs

Polpette al Sugo 7,00
Venerdì
Menù di Pesce

Fish menu